Завершено перший етап програми «Відновлення навчальних втрат»!

The first stage of the "Recovery of Educational Losses" program is completed!

Благодійна програма «Відновлення навчальних втрат» розпочала роботу влітку 2023 року. Перший етап програми тривав з липня 2023 до квітня 2024 року. За цей час фонд «За майбутнє дітей» та школа «Оптіма» за підтримки грантової програми OutcomesX змогли допомогти відновити шкільні знання 3806 дітям, надавши доступ до освітніх матеріалів першої та найбільшої дистанційної школи України з 2 будь-яких предметів на 3 місяці. 

Це лише перший крок на шляху до повного відновлення освітнього процесу в Україні! Благодійна програма буде працювати й наступного навчального року.

Програма «Відновлення навчальних втрат» доступна для учнів 1-11 класів, які внаслідок війни втратили можливість здобувати якісну освіту. Програма фонду «За майбутнє дітей» — це унікальна можливість отримати безоплатний доступ до освітніх матеріалів «Оптіми» та надолужити шкільну програму.

Благодійна програма містить:

•    вступне тестування для оцінки прогалин у знаннях;
•    самостійну роботу з інтерактивним навчальним контентом;
•    підтримку від учителів-предметників через чат.

Наступний етап програми заплановано на 2024/2025 навчальний рік. Ви зможете подати заявку на участь у програмі «Відновлення навчальних втрат» на нашому сайті.
 

Дата публікації:
24.04.2024
Кількість переглядів:
92
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Освіта під час блекауту: фонд «За майбутнє дітей» та «Оптіма» забезпечили доступ для учнів 1-5 класів
Освіта під час блекауту: фонд «За майбутнє дітей» та «Оптіма» забезпечили доступ для учнів 1-5 класів

Минулого року в усій Україні спостерігалися масові відключення електроенергії. Але навіть у таких надскладних обставинах агресору не вдалося спинити освітній процес.

Дистанційна освіта для 100 000 українських дітей: міжнародні фонди підтримують школу «Оптіма»
Дистанційна освіта для 100 000 українських дітей: міжнародні фонди підтримують школу «Оптіма»

Найбільша дистанційна школа України «Оптіма» реалізувала масштабний гуманітарний проєкт – безоплатне навчання для 100 000 українських школярів. Це стало можливим завдяки міжнародному партнерству з фондами Robert Bosch Stiftung, SAP Solidarity Fund, SAP Stiftungsfonds, DFB Stiftung Egidius Braun та організацією Alliance4Ukraine, які профінансували роботу школи «Оптіма» до кінця українського навчального року.