Що входить до стипендії від фонду: умови та освітні ресурси

Що входить до стипендії від фонду: умови та освітні ресурси
Содержимое
  1. Допомога дітям, які постраждали від війни
  2. Всебічна підтримка школярів

Освіта — це не лише опанування тих чи інших предметів. Це запорука розвитку особистості й формування гідного майбутнього всієї нації. Освічена молодь — основа успішної країни, саме тому важливо забезпечити доступ до освіти для дітей, які постраждали від війни.

Навчання має унікальну силу — це здобуття нових знань і навичок, ефективний інструмент подолання травм і відновлення психологічного добробуту. Фонд «За майбутнє дітей» у співпраці з дистанційною школою «Оптіма» дбають про те, щоб маленькі українці продовжували навчатися і досягати успіхів навіть у надскладних умовах. Пропонуємо вам детальніше ознайомитися з умовами стипендій, а також дізнатися, до яких освітніх ресурсів можна отримати доступ.

Допомога дітям, які постраждали від війни

Стипендії передбачають повне покриття річної вартості навчання в першій і найбільшій дистанційній школі «Оптіма» або компенсацію частини оплати на різних пакетах навчання (від 30 до 100% вартості).

Ця можливість доступна для дітей будь-якого віку, що проживають як в Україні, так і на тимчасово окупованих територіях або в інших країнах. Щобільше, освіта для дітей, які постраждали від війни, стає гнучкою й адаптованою до індивідуальних потреб: навчатися можна у будь-який час, з будь-якого місця світу, у власному темпі.

Стипендії призначені для різних категорій дітей, які пережили трагічні наслідки воєнного конфлікту:
• дітям, батьки яких загинули на війні;
• школярам, евакуйованим з територій активних бойових дій;
• тим, хто проживає у прифронтових й на тимчасово окупованих територіях;
• дітям військовослужбовців;
• учням, які мають посттравматичні наслідки й вади здоров'я. 

Ініціатива важлива не лише як засіб забезпечення доступу до освіти для дітей, які постраждали від війни. Це шанс на новий початок для всіх, хто пережив важкі життєві випробування.

Стипендія дозволяє отримати доступ до інноваційних освітніх ресурсів. Навчання на умовах класичних пакетів «Учень» й «Екстерн» надає можливість дітям, що постраждали від війни, здобувати освіту на рівні зі своїми ровесниками.
• Авторські навчальні матеріали — програми розроблені кращими фахівцями сфери освіти.
• Сучасна інтерактивна платформа з цілодобовим доступом до навчальних ресурсів.
• Професійні вчител забезпечують індивідуальний підхід і високий стандарт освіти.
• Постійний супровід класного керівника. Діти, які постраждали від війни можуть розраховувати на постійну підтримку і вирішення будь-яких труднощів.
• Документ про освіту державного зразка після завершення навчання.
• Дбайлива технічна підтримка для безперебійного навчання й повноцінного використання усіх ресурсів.
• Платформа Oxford Learn для вивчення англійської. Додаткова можливість розвивати мовні навички й практикувати аудіювання.
• Speaking Club — інтерактивні зустрічі для вдосконалення аудіювання й розмовних навичок англійською мовою.
• Колективна проєктна діяльність. Можливість співпраці дітей, які постраждали від війни з однолітками.
• Програма Smart Kids для молодших школярів.
• Кейс-уроки — унікальні навчальні сценарії, що розширюють розуміння матеріалу й сприяють практичному застосуванню знань.

Ці компоненти стипендії створюють унікальне середовище освіти для дітей, які постраждали від війни, сприяють їхньому повноцінному й ефективному розвитку.

Всебічна підтримка школярів

В «Оптімі» жодна дитина, яка постраждала від війни, не залишається без підтримки. Учителі-предметники готові відповісти на питання у текстовому чаті, а класний керівник завжди на зв’язку. Швидка педагогічна допомога телефоном з точних наук — ще одна послуга. А безоплатна психологічна підтримка й можливість для батьків стежити за успіхами дитини у батьківському кабінеті роблять освіту для дітей, які постраждали від війни, ще доступнішою й ефективнішою.

Кожна дитина має беззаперечне право на освіту. Саме тому благодійний фонд «За майбутнє дітей» зосереджений на тому, щоб діти вразливих категорій могли навчатися в «Оптімі» незалежно від того, де вони знаходяться, в яких умовах проживають і які мають особливості. Найкраще, що ми можемо зробити для майбутнього України — допомогти нашим дітям вільно розвиватися і здобувати якісні знання.

Дата публікації:
09.05.2024
Кількість переглядів:
1023
Рейтинг статті:
4.9 \ 5
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Завершено перший етап програми «Відновлення навчальних втрат»!
Завершено перший етап програми «Відновлення навчальних втрат»!

Благодійна програма «Відновлення навчальних втрат» розпочала роботу влітку 2023 року. Перший етап програми тривав з липня 2023 до квітня 2024 року. 

Підтримка дітей з ПТСР
Підтримка дітей з ПТСР

Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) у дітей проявляється по-різному, але у будь-якому випадку ця проблема вимагає особливої уваги й розуміння.