Стипендіальна програма для навчання дітей найбільш вразливих категорій: досягнення та плани.

Scholarship program for educating children from the most vulnerable categories: achievements and plans.

У важкий та визначальний період в історії України надзвичайно важливим є здобуття нашими дітьми якісної сучасної освіти. Лише так можна зберегти культурну спадщину нашого народу та виховати прогресивну українську молодь.

Саме тому на початку повномасштабної війни благодійний фонд «За майбутнє дітей» ініціював стипендіальну програму для українських школярів, які постраждали від наслідків війни. Ця програма гарантує покриття від 30 до 100 % вартості навчання в найбільшій в Україні дистанційній школі – «Оптімі». Серед особливостей школи – якісно побудований освітній процес, можливість навчатися з будь-якого місця та в зручний для дитини час, сучасна інтерактивна платформа та індивідуальний підхід до кожного.

Програма розрахована на учнів та учениць, які належать до однієї з цих категорій:

●    батьки яких загинули на війні;
●    евакуйовані з територій активних бойових дій;
●    які проживають у прифронтових і на тимчасово окупованих територіях;
●    батьки яких є військовослужбовцями;
●    які мають посттравматичні наслідки та вади здоров’я.

Варто зазначити, що для дітей із вадами здоров’я та тих, батьки яких загинули на війні, стипендія становить 100 % вартості навчання. 

За 2 роки існування програми нею успішно скористалися вже 1300 українських школярів. У фонді прагнуть надалі допомагати якомога більшій кількості дітей, і запис на стипендію досі відкритий. 
На неї можуть претендувати всі діти, які належать до однієї з вищезазначених категорій. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина здобувала якісну та сучасну освіту в комфортному та приємному середовищі, подавайте документи та приєднуйтеся до програми! Зробити це можна дистанційно – на сайті нашого фонду. Якщо ж ви хочете дізнатися більше деталей про стипендію, напишіть на електронну адресу: info@childrensfuture.org.ua.
 

Дата публікації:
04.04.2024
Кількість переглядів:
356
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Фонд «За майбутнє дітей» подарував 100 стипендій на навчання в дистанційній школі
Фонд «За майбутнє дітей» подарував 100 стипендій на навчання в дистанційній школі

Фонд разом із найбільшою дистанційною школою України взяли участь у заході «Охматдитіада», щоб підтримати дітей-пацієнтів лікарні. 

Освіта під час блекауту: фонд «За майбутнє дітей» та «Оптіма» забезпечили доступ для учнів 1-5 класів
Освіта під час блекауту: фонд «За майбутнє дітей» та «Оптіма» забезпечили доступ для учнів 1-5 класів

Минулого року в усій Україні спостерігалися масові відключення електроенергії. Але навіть у таких надскладних обставинах агресору не вдалося спинити освітній процес.