Фонд «За майбутнє дітей» подарував 100 стипендій на навчання в дистанційній школі

The Charitable Foundation "Children’s Future" has awarded 100 scholarships for education at a distance learning school.

Фонд разом із найбільшою дистанційною школою України взяли участь у заході «Охматдитіада», щоб підтримати дітей-пацієнтів лікарні. 15 лютого 2024 року Юрій Балькін передав директору Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» Володимиру Жовніру сертифікат на навчання для 100 дітей-пацієнтів. 

Завдяки благодійній ініціативі засновників «Оптіми» в особі пані Марії Мілецької 100 дітей-пацієнтів «Охматдиту» зможуть продовжувати навчатися за шкільною програмою, перебуваючи на лікуванні в стаціонарі.

Проєкт реалізується «Оптімою» спільно з українським благодійним фондом «За майбутнє дітей» та за підтримки німецького Beisheim Foundation.

Діти отримають доступ до повноформатного навчання в дистанційній школі «Оптіма» до кінця поточного навчального року, зможуть не переривати навчання, перебуваючи в лікарні, та за необхідності навіть отримати офіційні документи про освіту. 

Сертифікати було вручено в межах благодійної стипендіальної програми «Оптіми» для дітей вразливих категорій, що з початку війни охопила вже понад 1300 учнів. 

Благодійний фонд «За майбутнє дітей» разом із дистанційною школою «Оптіма» висловлює щиру вдячність партнерам за невтомну підтримку та спільну роботу на благо дітей, а також працює над новими ініціативами для покращення доступу до якісної освіти.
 

Дата публікації:
22.02.2024
Кількість переглядів:
567
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Емпатія й освіта: як друзі та сім'я можуть допомогти дітям, які постраждали від війни
Емпатія й освіта: як друзі та сім'я можуть допомогти дітям, які постраждали від війни

Учні здатні досягати кращих успіхів у навчанні, якщо сім’я й друзі цікавляться їхнім шкільним життям. Особливої підтримки й допомоги потребують діти, які постраждали від війни.

Стипендіальна програма для навчання дітей найбільш вразливих категорій: досягнення та плани.
Стипендіальна програма для навчання дітей найбільш вразливих категорій: досягнення та плани.

Благодійний фонд «За майбутнє дітей» продовжує допомагати дітям, які постраждали від наслідків повномасштабної війни проти України.