Фонд «За майбутнє дітей» на засіданні Хабу ESG. Якісна освіта під час війни

Фонд «За майбутнє дітей» на засіданні Хабу ESG. Якісна освіта під час війни

Засідання Хабу ESG, що відбулося 26 жовтня, було присвячено співпраці бізнесу з благодійними фондами та організаціями. Великий інтерес викликала промова представника благодійного фонду «За майбутнє дітей». Ця промова розкрила значні досягнення та видатні цілі фонду, який вже з 2022 року активно допомагає дітям в Україні, постраждалим від російської агресії. У цьому виступі були відзначені наступні ключові моменти.

Місія фонду та цифрові технології. Фонд «За майбутнє дітей» впроваджує найсучасніші цифрові технології для реформування освітньої системи в Україні. Його головною метою є забезпечення доступу до якісної освіти для українських дітей та дорослих, незалежно від їх місця перебування та матеріальних можливостей.

Досягнення фонду. Фонд успішно реалізував ряд благодійних програм для 108 005 дітей, зібрав і спрямував на благодійні потреби 860 825 євро. Особлива увага приділяється вразливим категоріям дітей, які стали жертвами війни та інших складних обставин.

Виклики та їх подолання. Умови повномасштабної війни створюють серйозні перешкоди для якісного навчання, як-от загрози бомбових і ракетних ударів, перерви в електропостачанні та доступі до інтернету, відсутність української освіти на окупованих територіях і недостатність цифрового контенту. Фонд активно реагує на ці виклики та започатковує нові проєкти, спрямовані на полегшення навчання українських школярів.

Дистанційне навчання та стипендіальні програми. Фонд успішно реалізував проєкт дистанційного навчання для майже 100 000 дітей та забезпечив стипендіальні програми для дітей, які постраждали внаслідок війни.

Відновлення навчальних втрат. Велика увага приділяється відновленню навчальних втрат у сільських школах і школах прифронтових регіонів як дистанційно, так і за допомогою змішаного (очно-дистанційного) навчання.

Наприкінці свого виступу спікер фонду закликав до партнерства й запросив стратегічних, фінансових, програмних, технічних та інформаційних партнерів до співпраці. Разом допоможемо українським дітям здобути якісну освіту!

Дата публікації:
10.11.2023
Кількість переглядів:
397
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Створюйте успішне майбутнє ваших дітей разом із нами!
Створюйте успішне майбутнє ваших дітей разом із нами!

Новий рівень освіти досягнуто! Уже 1 000 учнів мають можливість вивчати два предмети шкільної програми безоплатно за авторськими навчальними матеріалами. Благодійний фонд «За майбутнє дітей» у партнерстві з дистанційною школою «Оптіма» робить це реальністю!

Продовжуємо стипендіальну програму для українських дітей на 2023/2024 навчальний рік!
Продовжуємо стипендіальну програму для українських дітей на 2023/2024 навчальний рік!

Фонд «За майбутнє дітей» анонсує продовження стипендіальної програми для українських школярів на наступний навчальний рік.