Продовжуємо стипендіальну програму для українських дітей на 2023/2024 навчальний рік!

We continue the scholarship program for Ukrainian children for the 2023/2024 academic year!

Фонд «За майбутнє дітей» анонсує продовження стипендіальної програми для українських школярів на наступний навчальний рік. Ця ініціатива дає можливість здобути якісну освіту в школі «Оптіма». Понад 500 школярів уже навчаються за матеріалами першої та найбільшої дистанційної школи України. Благодійний фонд планує продовження програми для учнів 1-11 класів ще щонайменше для 300 учнів.

Програма стала можливою завдяки партнерству з дистанційною школою «Оптіма» та фондом Beisheim Stiftung. Особливу увагу приділено дітям, які пережили втрату батьків під час війни, були евакуйовані з територій активних бойових дій, проживають на прифронтових і тимчасово окупованих територіях, а також тим, хто страждає від посттравматичних наслідків і має вади здоров'я.

Значущим аспектом цієї програми є гарантія 100% покриття річної вартості навчання для школярів із вадами здоров'я, а також для дітей, батьки яких загинули на війні.

Фонд «За майбутнє дітей» підкреслює своє непохитне прагнення допомагати українським дітям здобути якісну освіту незалежно від обставин чи місця проживання.

Дата публікації:
27.11.2023
Кількість переглядів:
388
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Фонд «За майбутнє дітей» на засіданні Хабу ESG. Якісна освіта під час війни
Фонд «За майбутнє дітей» на засіданні Хабу ESG. Якісна освіта під час війни

Засідання Хабу ESG, що відбулося 26 жовтня, було присвячено співпраці бізнесу з благодійними фондами та організаціями

Як ВПО здобути якісну шкільну освіту?
Як ВПО здобути якісну шкільну освіту?

Кожна дитина, незалежно від місця народження або сімейних обставин, повинна мати доступ до освіти. У тяжкі часи війни це право стає особливо важливим для школярів, які разом зі своєю сім'єю змушені евакуюватися з рідної домівки й шукати притулку в інших регіонах України. Законодавством передбачено кілька шляхів продовження навчання для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).