Фонд «За майбутнє дітей» продовжує допомогу дітям, які вимушено опинилися за кордоном

The Charitable Foundation “Children’s Future” continues to help children who have been forced to go abroad

У часи, коли світ змінюється на очах, українцям важливо підтримувати одне одного. Сотні тисяч дітей опинилися за кордоном із початку повномасштабної війни. Фонд «За майбутнє дітей» разом із дистанційною школою «Оптіма» як організації, які приділяють велику увагу українській шкільній освіті, продовжують допомагати українським школярам. 

Благодійний проєкт «Український шлях» запроваджений для дітей, які перебувають за кордоном. Основна мета проєкту – допомагати таким дітям підтримувати зв’язок із рідною культурою та історією. 

Учні та учениці можуть абсолютно безоплатно вивчати українську літературу та історію (для школярів 1-4 класу – читання та «Я досліджую світ») за програмою свого класу. 

Усе навчання відбувається за матеріалами найбільшої в Україні дистанційної школи «Оптіма». Заняття містять різноманітні елементи, що сприяють кращому засвоєнню матеріалу: відео, аудіо, інтерактивні завдання та тести, навчальні ігри – усе, щоб дітям було цікаво та приємно досліджувати літературу та історію власного народу. 

Програма є безоплатною. Якщо ваша дитина мешкає за кордоном, ви можете дуже просто залишити заявку на участь у проєкті: на офіційному сайті нашого фонду https://optima.school/formi-navcanna/ukrainian-way або за телефонами: +380 (67) 333-91-87, +380 (99) 333-91-87

 

 

Дата публікації:
20.02.2024
Кількість переглядів:
399
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
Баланс між освітою та емоційним добробутом: як знайти правильний підхід
Баланс між освітою та емоційним добробутом: як знайти правильний підхід

Сучасні школярі переживають безліч викликів у своєму житті. Вони стикаються з вимогами учителів і очікуванням батьків, складними завданнями й конфліктами з однолітками, іншими буденними проблемами.

Фонд «За майбутнє дітей» продовжує допомагати українським школярам. Розповідаємо про благодійні стипендії для дітей у 2023/2024 навчальному році.
Фонд «За майбутнє дітей» продовжує допомагати українським школярам. Розповідаємо про благодійні стипендії для дітей у 2023/2024 навчальному році.

Стипендіальна програма фонду передбачає компенсацію від 30 до 100 % вартості навчання в найбільшій дистанційній школі України – «Оптімі».