Стипендії від благодійного фонду вже отримали 839 дітей. Продовжуємо програму на 2023-2024 навчальний рік!

Стипендії від благодійного фонду вже отримали 839 дітей. Продовжуємо програму на 2023-2024 навчальний рік!

2022 рік показав нам, що наша сила – у єдності та взаємодопомозі. Тому благодійний фонд «За майбутнє дітей» разом з найбільшою дистанційною школою України «Оптіма» запровадили стипендіальну програму для українських школярів.

Ця програма призначена для вразливих категорій дітей:

1. евакуйованих із територій активних бойових дій;

2. що проживають на окупованій території;

3. у яких батьки – військовослужбовці;

4. які мають посттравматичні наслідки та вади здоров’я тощо.

Вже рік ми допомагаємо українським дітям здобувати якісну шкільну освіту, яка не залежить від місця знаходження школяра, ступеню його підготовки, темпу засвоєння матеріалу.

Протягом 2022-2023 навчального року стипендії отримали 839 дітей. Вони проживають в Україні та ще у 27 країнах світу. Найбільше дітей знаходяться зараз у Німеччині, Польщі, Австрії, Великій Британії, Чехії, Іспанії, Швейцарії та ін.

Стипендіати навчалися за якісними матеріалами школи «Оптіма» безоплатно. Уроки в ній розроблені саме для дистанційної освіти, містять багато інтерактиву, цікавих і творчих завдань, доступні 24/7. Навчання з 1 до 11 класу проходить на різних освітніх пакетах.

Маємо величезну кількість запитів від українських родин, тому не спиняємось і продовжуємо допомагати! Фонд «За майбутнє дітей» розпочинає збір благодійних внесків на стипендіальну програму 2023-2024 навчального року та запрошує всіх долучитися до фінансування програми.

Подати заявку на стипендію, отримати повну інформацію або зробити внесок можна на сайті благодійного фонду «За майбутнє дітей»

https://childrensfuture.org.ua.

Прочитати більше про дистанційну школу «Оптіма» можна за посиланням

https://optima.school.

Дата публікації:
31.03.2023
Кількість переглядів:
341
Попередня стаття Наступна стаття

Наскільки була корисна ця стаття?
Не корисно
1
2
3
4
5
Дуже корисно
Не корисно
Дуже корисно
Інші новини
700 дітей вже отримали стипендії на навчання в «Оптімі»
700 дітей вже отримали стипендії на навчання в «Оптімі»

Перша дистанційна школа в Україні разом із фондом «За майбутнє дітей» з перших днів війни підтримує українські родини. «Оптіма» запровадила стипендіальні програми на навчання українських школярів, щоб кожна дитина мала можливість здобувати якісну освіту за будь-яких обставин.

Створюйте успішне майбутнє ваших дітей разом із нами!
Створюйте успішне майбутнє ваших дітей разом із нами!

Новий рівень освіти досягнуто! Уже 1 000 учнів мають можливість вивчати два предмети шкільної програми безоплатно за авторськими навчальними матеріалами. Благодійний фонд «За майбутнє дітей» у партнерстві з дистанційною школою «Оптіма» робить це реальністю!