Проєкт в реалізації

Стипендіальна програма для дітей найбільш вразливих категорій на 2024/2025 навчальний рік

Благодійний фонд «За майбутнє дітей» допомагає дітям у сфері освіти, зокрема дистанційного шкільного навчання, позашкільного навчання та інших освітніх послуг. Ми забезпечуємо кожному учню рівний доступ до якісної інноваційної освіти незалежно від того, де він чи вона перебуває.

Фонд розпочинає збір коштів для реалізації стипендіальної програми на 2024/2025 навчальний рік. Ми запрошуємо кожного долучитися до нас і допомогти дітям, які найбільше цього потребують, здобути якісну дистанційну освіту.

Стипендії для учнів 1-11 класів допоможуть дистанційно навчатися за найкращими уроками й авторськими освітніми матеріалами дистанційної школи «Оптіма» та Optima Academy. Ця програма створена, щоб допомогти дітям наступних категорій:

  1. Діти, які під час війни (2014-2024) втратили батьків (батьки загинули, зникли безвісти чи перебувають у полоні).
  2. Діти, що мають посттравматичні наслідки та проблеми зі здоров'ям.
  3. Діти військовослужбовців, які мають статус «Учасник бойових дій».
  4. Діти, які проживають на звільнених / окупованих територіях і на територіях, близьких до активних бойових дій; діти, переміщені / евакуйовані (ВПО) внаслідок війни.
  5. Юні спортсмени, призери всеукраїнських і міжнародних чемпіонатів.
  6. Діти з багатодітних сімей (троє та більше дітей).

Стипендії покривають річну вартість навчання в школі «Оптіма» або компенсують частину оплати (від 30 до 100 %). Для дітей першої та другої категорій стипендія становить 100 % річної вартості навчання незалежно від вибраного пакета.

Претендувати на стипендію можуть діти, які проживають в Україні, зокрема на тимчасово окупованих територіях, а також діти, що були переміщені та наразі мешкають за кордоном. Заяви обробляються співробітниками фонду та школи. Батьки або законні представники повинні надати документальне підтвердження статусу дитини.

З 2022 року наша програма допомогла понад 1300 дітей, і ми не зупиняємося на досягнутому. Запрошуємо вас приєднатися до нашої ініціативи та підтримати українських дітей, що постраждали під час війни. Вони заслуговують на якісну освіту та світле майбутнє! З 2024 року програми поширюються також на позашкільне навчання.

Подати запит на благодійне навчання можна за адресою: info@childrensfuture.org.ua. 

Ваш внесок допоможе дітям здійснити мрії та планувати своє успішне майбутнє!
 

Слідкуйте за нами в соц. мережах що б знати про усі проєкти
Попередній проєкт Наступний проєкт
Інші проєкти

Благодійний фонд «За майбутнє дітей» допомагає українським школярам і забезпечує дітей із вразливих категорій можливістю здобути якісну дистанційну освіту.

Ми раді повідомити про запуск нової освітньої ініціативи від благодійного фонду «За майбутнє дітей» у співпраці з дистанційною школою «Оптіма».